Срам! ВСС реже главата на Гешев, докато го изслушват в

...
Срам! ВСС реже главата на Гешев, докато го изслушват в
Коментари Харесай

Юрипортър: Срам! ВСС реже главата на Гешев, докато го изслушват в Страсбург за Барселонагейт

" Срам! Висш съдебен съвет реже главата на Гешев, до момента в който го изслушват в Страсбург за " Барселонагейт ", написа авторитетното брюкселско издание " Юрипортър " в централна публикация, отдадена на основния прокурор Иван Гешев и водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

Две седмици, откакто изиска свалянето на имунитета на Бойко Борисов и до момента в който тече освобождението на Висш съдебен съвет, Иван Гешев ще посети Страсбург и ще бъде изслушан от правната комисия на Европейския парламент, се показва в материала. В него се споделя още, че в тази комисия членува и евродепутатът Елена Йончева, чиито е сигналът по " Балселонагейт ". Изслушването е на 13 юни.

 

Очаква се основният прокурор да даде детайлности за схемата за пране на пари, в която твърди, че е забъркан някогашният министър председател на България, се споделя в обявата. Припомня се, че Гешев е поискла свалянето на имунитета на Борисов, с цел да го упрекна в пране на пари за къщата в Барселона, само че Борисов е декларирал, че няма да го даде. Според изданието водачът на ГЕРБ се е договорил с Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов да не бъде даден имунитетът му в подмяна на предаване на цялата власт в страната.

 

Очаквайте детайлности!

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР