Сръбският защитник Бранислав Иванович води преговори за завръщане във Висшата

...
Сръбският защитник Бранислав Иванович води преговори за завръщане във Висшата
Коментари Харесай

Анчелоти набеляза бранител със сериозен опит в Англия

Сръбският бранител Бранислав Иванович води договаряния за завръщане във Висшата британска лига, оповестява Novosti.rs. Иванович е получил предложение от мениджъра на Евертън Карло Анчелоти, с който работиха в Челси.

36-годишният сърбин беше капитан на съветския Зенит, само че договорът му изтича на 1 август. Той игра за клуба от Санкт Петербург от февруари 2017 година, като два пъти стана първенец на Русия и един път завоюва националната купа. Интерес към него има и Цървена звезда, само че възможностите на белгадчани да върнат играча в родината му са минимални.

Иванович направи сериозна кариера в Англия с екипа на Челси, за който записа 377 мача в интервала 2008-2017 година, като завоюва три пъти купата и три пъти купата на Футболната асоциация, както и Шампионската лига и Лига Европа. В същото време Карло Анчелоти съобщи, че се надява крайният защитник и доскорошен капитан на тима Лейтън Бейнс да одобри да остане на "Гудисън Парк " в нова роля. 35-годишният Бейнс разгласи, че приключва футболната си кариера след 13 сезона и 420 мача за Евертън.

"Помолих го да продължи, само че той искаше да приключи кариерата си и трябваше да уважим решението му. Мисля, че всеки евертънец му е признателен. Той имаше фантастична кариера тук и беше извънреден образец за всичките си съотборници. Сега ще имаме малко време, с цел да помислим за някаква негова нова роля в клуба. Фактът, че той може да остане би била добра опция за нас да използваме знанията и опита му. През идващите дни той би трябвало да реши ", сподели Анчелоти.
Премиър лийг 38 кръг, неделя 26 юли  Евертън 1:3краен резулат  Борнемут
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР