Сръбският президент Александър Вучич се изказа остро срещу политиката на

...
Сръбският президент Александър Вучич се изказа остро срещу политиката на
Коментари Харесай

Вучич: Как така референдум в Каталуния - незаконен, а в Косово може и без


Сръбският президент Александър Вучич се изрече остро против политиката на Евросъюза. Повод за думите му е вчерашният референдум в Каталуния, съпътстващите го и последвалите го събития и мнения. Вучич съобщи, че позицията на Европейския съюз по отношение на допитването в самостоятелната провинция, съгласно който той е противозаконен, е най-хубавият образец за двойни стандарти и двуличие в международната политика, съобщи БГНЕС.

" Как да кажа " Защо ние сърбите бяхме толкоз зле третирани? ". Как по този начин в Каталуния не важи референдумът, а в Косово може и без референдум ", попита сръбският държавен глава по време на взаимна конференция със своя гръцки сътрудник Прокопис Павлопулос, представен от македонски медии.

Въпреки това Вучич добави, че Белград към момента гледа към Европейски Съюз най-много поради типа общество, на което страната желае да принадлежи, и подобряването на стопанската система. " Играят си с бъдещето на страната, когато прекрояват границите на Балканите, само че през днешния ден не име е до игри, когато мечката потропа и на тяхната врата. Сега обстановката е доста сериозна ", уточни сръбският водач.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР