Сръбският полузащитник Душан Тадич пристигна това лято във Фенербахче, но

...
Сръбският полузащитник Душан Тадич пристигна това лято във Фенербахче, но
Коментари Харесай

Тадич: Не започнахме добре, но постигнахме важна победа

Сръбският полузащитник Душан Тадич дойде това лято във Фенербахче, само че към този момент носи капитанската лента в някои мачове, включително и нощес при триумфа с 3:1 над българския първенец Лудогорец в шампионата Лига на Конференциите. Това беше трети триумф за фенерите в група Н на шампионата и общо 18-и поред във всички шампионати, а Тадич съобщи, че успеха над българите е била значима.

" Мисля, че постигнахме значима победа. Не започнахме добре мача и направихме обикновени неточности в самото начало. Това даде самочувствие на съперника. Продължихме добре към края на първото полувреме. Мисля, че играхме доста по-просто, изключително в последните 10 минути, имахме опция да създадем повече положения. Хубаво е, че завършихме първата част с гол. След това на полувремето говорихме за грешките, които допуснахме през първите 45 минути. Нашият треньор ни даде указания какво би трябвало да вършим. Опитахме се да ги осъществим през второто полувреме. С това мисля, че постигнахме резултата ", стартира Тадич.

Подчертавайки, че Фенербахче се бори за победа и доминация във всеки мач, Тадич сподели: " Ние сме Фенербахче. Играем за победа и преобладаваме във всеки мач. Това също е доста значимо за нас. Когато отидем на мач, противникът би трябвало да се опасява от нас, би трябвало да можем да го уплашим. Винаги се стремим да вършим това. Да, продължаваме пътя с победи, само че постоянно би трябвало да се опитваме да се оправяме по-добре. Трябва да ставаме по-добри всеки ден. Има нещо общо с манталитета ", съобщи Тадич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР