Сръбската суперзвезда в мъжкия тенис Новак Джокович не скри радостта

...
Сръбската суперзвезда в мъжкия тенис Новак Джокович не скри радостта
Коментари Харесай

Джокович: Сигурно съм бил китаец в предишния си живот

 Новак Джокович покори Шанхай
Сръбската суперзвезда в мъжкия тенис Новак Джокович не скри насладата си след рекордния си четвърти трофей на " Мастърс " шампионата в Шанхай.

На Джокера несъмнено му върви в азиатската страна, защото е спечелил всичките 11 финала, на които е играл. Сърбинът има шеговито пояснение за сполучливата си серия.

" Може би съм бил китаец в предходния си живот. Не бих се изненадал в действителност да е било по този начин предвид на това по какъв начин се усещам тука и какъв брой добре се разбирам с хората, както и какъв брой елементарно поддържам връзка с тях.

Всичко в Китай постоянно е било доста позитивно за мен. Играл съм в действителност много тук. Има нещо особено в това място, което ме кара да се усещам като вкъщи си.

Мисля, че сервисът ми бе доста добър през цялата седмица. Настилката е доста бърза и в случай че сервисът ти влиза добре, тогава възможностите ти се усилват.

Това e една от най-хубавите седмици в кариерата ми що се касае до сервирането. Имам висок % вкаран първи сервис и това ми бе в огромна помощ за спечелването на шампионата ", сподели Джокович.

Иначе шефът на шампионата във Виена Хервиг Щрака разкри, че уредниците на конкуренцията в австрийската столица водят интензивни договаряния с Ноле за присъединяване.

Турнирът ще се организира сред 22 и 28 октомври, а най-хубавият ни тенисист Григор Димитров към този момент е удостоверил наличието си. Той в никакъв случай не е взел участие там и надлежно може само да надгради над актива си в международната класация.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР