Спряганият за нов футболист на Левски Рикардиньо пристигна у нас,

...
Спряганият за нов футболист на Левски Рикардиньо пристигна у нас,
Коментари Харесай

Рикардиньо пристигна в България, за да подпише с Левски

Спряганият за нов футболист на Левски Рикардиньо дойде у нас, с цел да приключи прехвърлянето си при " сините ", като първо бразилецът би трябвало да премине медицинските прегледи.

Преди медиите на летище " София " той показа, че идва в България, с цел да напише история с Левски и се надява тимът да завоюва купата.

" Казвали са ми, че Левски е един от най-големите клубове в България. Щастлив съм, че съм тук и имам този късмет. Идвам тук не като следващ футболист, а желая да пиша история за Левски. Ще се опитаме да спечелим купата ", стартира Рикардиньо.

Бразилският нападател разкри, че към този момент се познава с част от новите си съотборници, само че занапред му следва да се запознае с работата на старши треньора Станимир Стоилов.

" Познавам Цунами, Роландо, Уелтон. Познаваме се. Ще се срещна със Стоилов и съм сигурен, че мога да му погна ", съобщи решително 21-годишният футболист.

Бъдещият футболист на Левски показа и кой е бил първият израз, който той е научил на български: " Само Левски! "

Рикардиньо роден през 2001 година в град Гуарульос, щата Сао Пауло, като футболния му път започва в академията на Сао Пауло преди през 2020 година да премине в Гремио, където дебютира в професионалния футбол.

С екипа на бразилския отбор младият нападател записва 32 мача във всички шампионати, в които означи 9 гола. В кариерата си той е носил екипите още на португалския Маритимо и бразилския Атлетико Гояниензе.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР