Спряганият за интимен партньор на фолк ветерана - гримьорът Цецо

...
Спряганият за интимен партньор на фолк ветерана - гримьорът Цецо
Коментари Харесай

Заличи бръчките: Тони Стораро заприлича на 30-годишен с фотошоп

Спряганият за съкровен сътрудник на фолк ветерана - гримьорът Цецо Андреев, разгласява тяхна обща фотография, която удиви пъклен обществената мрежа.

Кадърът, на който Цецо и Тони театралничат като приятелчета - усмихнати и над нещата за слуховете, че са интимни, е повече от смешен. На него фотошопа толкоз е играл, че е съумял да подмлади устойчиво 47-годишният реализатор на шлагера " За една жена ". Бащата на Фики и Емрах е свалил минимум петнадесет години от възрастта си, с цел да наподобява съвсем на годините на огромния си наследник.

Очевидно суетата крепко тресе огромния Тони, който няма неприятно да прибягва до операции на фотосите си, само че най-малко да бъде реалист, тъй като онлайн надали наподобява по този метод. Да не гооврим, че едрото му телосложение несъмнено мъчно може да го опъне в лице толкоз колкото виждате.

Иначе мотивът за общата им фотография в обществената мрежа е обръщение, което гримьора Цецо Андреев насочи към аудиторията си. То несъмнено е обвързвано с горещата клевета, която съперника му Валентин Кулагин пусна посредством Тик-Ток, а тя гласеше, че преди много години, Цеци е задоволил Стораро-баща и то по време на фотосите на видеоклип. Даже историята била персонално разгласяна под формата на похвала от самия забъркан!

Ето и какво написа Андреев в своя отбрана по проблема: " Моля всички да прочетат хубаво това, което ще напиша!!! Не им прави чест на медиите, които разпространиха и дадоха поле за изява на недорасъл и с психологични отклонения урод. С Тони Стораро се почитаме и работим от най-малко 10 години. Както виждате не стопираме да се развиваме и стремим да държим равнище! Чучелото, което ви дава тази подправена информация няма да ви изхрани. На хората и на всички почитатели на Стораро, давам съвет да не четат тези смешни изявления и най към този момент да блокират тази неосъществена персона! През целият си мижав живот не съумя да се развие в нито една посока, даже и в интригантската!!! Благодаря за отделеното време! ", цитира HotNews.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР