спорвани сблъсъци, желание за победа и решителност предстоят тази вечер

...
спорвани сблъсъци, желание за победа и решителност предстоят тази вечер
Коментари Харесай

В „Игри на волята: България“ всичко се решава на арената

спорвани конфликти, предпочитание за победа и увереност предстоят довечера по NOVA. В деня на националния празник – Съединението – от 20:00 ч. в българския ефирен ефир се завръща вторият сезон на най-успешния и рисков международен риалити формат – „ Игри на волята: България “. Зрителите ще имат опцията да се срещнат от близко с 24-ма смели млади участници и техните впечатляващи персонални истории, подготвени да се впуснат в битка за оцеляване. Още в пилотния епизод атрактивните състезатели ще премерят сили и воля в първите оспорвани борби.

Във втория сезон на „ Игри на волята: България “ всичко ще се взема решение на Арената. В предизвикването на игрите ще стане явен и участникът, който ще заеме първото място в конкуренцията на финала и ще получи огромната премия от 100 000 лева „ Предаването се преценява с желанията на феновете по какъв начин да бъде избран огромният победител и ви обещаваме, че ще бъде грандиозно. Тежките конфликти са моята задача и съвсем постоянно тествам всички игри, с цел да имам взор над това, което случва на участниците. От един миг нататък несъмнено излиза наяве за какво предаването се споделя по този начин “, разкри Димо Алексиев в „ Събуди се “ тази заран.

Риалити форматът ще бъде надграден от още по-мащабни и сложни тествания, а племенните препоръки ще имат основно значение за новия метод на номиниране на участниците. „ Племенният съвет ще бъде обособен сегмент в предаването. Номинациите няма да се реализират на терена както досега – незабавно след борбата. Всичко ще се случва на едно доста място, където ще разясняваме персоналните взаимоотношения на участниците – кой какво е направил по време на борбата, кой носи отговорност за съответна загуба или победа “, разяснява Ралица Паскалева за „ Събуди се “.

Тази година за първи път в „ Игри на волята: България “ ще бъде въведена и валута. Златни грошове, с които участниците могат да се снабдят по време на борбите, ще им дават значими преимущества. Те ще им послужат в извънредно значими стадии на надпреварата: от закупуване на артикули до извънредно нужна поддръжка в основни моменти в хода на предаването.

Водещите на най-атрактивното риалити предаване у нас разкриха още, че в понеделник (7 септември) следва и специфична прожекция на откритата сцена в Царево, чиито красиви плажове в местността са освен декор, само че и основен герои във втория сезон на „ Игри на волята: България “. Жителите и гостите на града ще имат опцията да проследят първата териториална борба на огромен екран. Решаващият конфликт ще дефинира кое племе – Рибари, Ловци или Жътвари, ще потъне в лукса на Резиденцията, кое ще се потруди за поминъка си в Стопанството и кое ще срещне суровите условия на Дивата река.

Гледайте „ Игри на волята: България “ всеки понеделник от 20:00 ч., а от вторник до петък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко на и на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР