Спортно-техническият директор на Лудогорец Георги Караманджуков официално представи стража Кристиян

...
Спортно-техническият директор на Лудогорец Георги Караманджуков официално представи стража Кристиян
Коментари Харесай

Караманджуков: Наблюдавахме Кахлина дълго време

Спортно-техническият шеф на Лудогорец Георги Караманджуков публично показа стража Кристиян Кахлина. Директорът в отбора от Разград благодари на отбора на Горица за бързото съгласие за договорката часове преди да затвори трансферния пазар.

Караманджуков призна, че играчът е следен няколко пъти онлайн от треньора на вратарите Здравко Здравков, като се изключи че той е играл за Валдас Дамбраускас в хърватския клуб.

Още по тематиката:

„ Наложи се да реагираме стремително и взехме Кахлина. Наблюдавали сме го дълго време преди да пристигна Валдас. Здравко Здравков го гледа няколко пъти онлайн в Хърватия, така че изборът не е бил безреден. Преценили сме неговите благоприятни условия и качества. Благодаря на управлението на Хит Горица, защото реагираха съответно. Оставаха по-малко от 24 часа до затварянето на трансферния пазар и се стигна до прехвърлянето и договорката. Желанието на Кахлина също бе да играе при нас и не се поколеба да премине при нас и в този момент ние сме тук пред вас. Пожелавам му здрав и триумфи с Лудогорец”, бе коментарът на Гоерги Караманджуков.

„ В контракта сред двата тима има алтернатива за откупуване и всичко е закрепено и договорено”, разяснява Караманджуков.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР