Дженифър Лопес е засегната от твърдения за поведение на дива“,

...
Дженифър Лопес е засегната от твърдения за поведение на дива“,
Коментари Харесай

Дженифър Лопес е изправена пред твърдения за „примадона“, тъй като вътрешни лица твърдят, че звездата има правило „без зрителен контакт“

Дженифър Лопес е наранена от изказвания за „ държание на дива “, защото вътрешни хора настояват, че звездата има необичайно предписание „ без зрителен контакт “.

54-годишната, която към момента не е принудена да анулира идното си турне, е изправена пред обвинявания, че е мъчно да се работи с нея, защото хората споделят своите истории за неприятните си прекарвания с Jenny From Хитмейкърът на Block в обществените медии. След неотдавнашното експлоадиране на американската телевизионна персона Меган Маккейн за Джей Ло, в което тя твърди, че певицата е „ неприятна “, повече обвинявания бяха ориентирани към звездата от Hustlers.

Джей Ло, която също съгласно известията се насочва към бракоразвод със брачна половинка си Бен Афлек на фона на съществени фамилни несгоди се споделя, че има „ предписание за без зрителен контакт “ за членовете на екипажа или други наети чиновници, а един вътрешен човек твърди, че певицата е прецизна по отношение на това кой може да я гледа.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от С...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР