Спортно-техническият директор на Берое Валентин Грудев също сподели очакванията си

...
Спортно-техническият директор на Берое Валентин Грудев също сподели очакванията си
Коментари Харесай

Грудев: Берое спира с погрешната схема да привлича по 10-12 човека

Спортно-техническият шеф на Берое Валентин Грудев също показа упованията си от пролетния дял на шампионата, както и мнението си за селекцията на тима.

– Г-н Грудев, Честита нова година и на вас!
– Благодаря Ви! И Вие да сте живи и здрави, и всички почитатели на Берое, които са пристигнали тук, и на тези, които обичат тима. Една сполучлива година на всеки персонално и като цяло на тима.

– Какво очаквате като управление и на какво се надявате напролет?
– Очаквам и се надявам да сме в шестицата. Оттам насетне – още по-напред.

– Този тим от доизграждане ли има потребност или от надграждане?
– За тези няколко месеца, през които аз съм тук, и работата, която вършим с треньорите, считаме, че този тим би трябвало да се донадгражда. Имаме едно ясно ядро от 7-8-9 индивида, с които ще продължаваме да работим. Те са с контракти, а и предстоят няколко удължавания, с цел да си останат наши футболисти в идващите година и половина най-малко. Искаме да привличаме футболисти навръх нужните постове. Иначе е много неправилна схемата, която бе до момента – по 10-12 индивида всяко лято и още няколко на полусезон.

– Ще съумеете ли да видите тези футболисти, за които Томаш приказва доскоро?
– Да, аз стоях тук, с цел да чуя и Александър Томаш какво споделя, с цел да не се повтаряме. Същото бих го удостоверил. Купили сме билет на един футболист, който ще пристигна на 15-и. Чакаме и за другия до довечера, тогава ще имаме изясненост. Оттам нататък имаме и други разновидности, в случай че не стане с този футболист. Него желаеме, само че той има контракт с различен клуб, като сега е в договаряния да го приключи. Това е, което мога да кажа за футболисти, които чакаме за лагера.

– Чисто игрово по какъв начин бихте желали да виждате тима?
– Бих желал както играхме мачовете със Славия и Септември – да означаваме повече попадения и да не получаваме против грандовете.

фотография: beroe.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР