Спортно техническата комисия към Българския футболен съюз уважи молбата на

...
Спортно техническата комисия към Българския футболен съюз уважи молбата на
Коментари Харесай

БФС отложи гостуването на ЦСКА в Коматево и отново промени часа на Левски – Пирин

Спортно техническата комисия към Българския футболен съюз почете молбата на ЦСКА и отсрочи гостуването на „ армейците “ на Ботев Пловдив от идния пети кръг на Първа лига.

По стратегия дуелът трябваше да се организира тази неделя, 7 август, от 21:00 часа, само че няма да се състои поради уговорките на 31-кратните първенци в европейските клубни шампионати. В четвъртък, 4 август, ЦСКА приема ирландския Сейнт Патрикс Атлетик в първи дуел от третия прелиминарен кръг на Лигата на конференциите.

От футболната ни централа трансформираха и началния час на срещата сред Левски и Пирин Благоевград.

След като в началото реалокира дуела от събота за неделя в 18:45 часа, в този момент мачът на „ Герена “ бе преместен за по-късен час – 20:00 часа.

Решенията на СТК към БФС:

„ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ

Спортно – техническа комисия

Решение - 02.08.2022 г

По искане на ПФК „ ЦСКА – София “ Сф на съображение член 44, ал.1, писмен знак а/, предложение трето от Наредбата за шампионатите и шампионатите в системата на БФС сезон 2022/2023 и със единодушието на Нова Броудкастинг груп и БПФЛ, срещата от V – ти кръг на Първа професионална футболна лига сред тимовете на ПФК „ Ботев “ Пд – ПФК „ ЦСКА-София “ Сф, планувана за 07.08/неделя/22 г от 21.00 часа се отсрочва.

На съображение член 44, ал.1, писмен знак а/, предложение трето от Наредбата за шампионатите и шампионатите в системата на БФС сезон 2022/2023 предложение трето от Наредбата за шампионатите и шампионатите в системата на БФС сезон 2022/2023 и със единодушието на Нова Броудкастинг груп и БПФЛ, срещата от V – ти кръг на Първа професионална футболна лига сред тимовете на ПФК „ Левски “ Сф – ПФК „ Пирин “ Бл, ще се играе на, на 07.08/неделя/22 г от 20.00 вместо от 18.45 часа.

Секретар СТК:

/Н.Михайлов/ “, написаха от съюза на формалния си уебсайт.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР