Спортният водещ и бивш футболист Алекс Скот се измъкна за

...
Спортният водещ и бивш футболист Алекс Скот се измъкна за
Коментари Харесай

Романсът на Алекс Скот и Джес Глин става сериозен, докато те се наслаждават на Коледа в чужбина заедно

Спортният водещ и някогашен футболист Алекс Скот се измъкна за малко зимно слънце тази Коледа с приятелката си Джес Глин.

Двойката, която е обвързвана от октомври, показа фотоси в своя Instagram, до момента в който се любуват на слънцето и белия пясък, до момента в който са на отмора дружно. Влюбената двойка може да не е споделяла фотоси един на различен в съответните си сметки в обществените медии, само че техните истории в Instagram демонстрират, че се любуват на слънчевите лъчи дружно след натоварена година и за двамата.

На Джес “ история, тя се усмихва на камерата с шапка-кофа и слънчеви очила, до момента в който лежи на плажа, наслаждавайки се на слънчевите лъчи. Алекс, която стана формален Instagram с Джес по-рано тази седмица, показа своя фотография, на която се разхожда измежду вълните на плажа, дружно с видеоклип, до момента в който се любува на водата, плискаща се в краката й.

Видеоклиповете в обществените медии идват, откакто двойката направи връзката си по-публична. По-рано тази седмица Алекс официализира вр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР