Спортният министър в оставка Радостин Василев отново призова колегите си

...
Спортният министър в оставка Радостин Василев отново призова колегите си
Коментари Харесай

Радостин Василев към ИТН: Не подкрепяйте преврата -

Спортният министър в оставка Радостин Василев още веднъж прикани сътрудниците си от някогашната си партия  " ИТН " да се дистанцират от нея. Този път той насочи този апел от трибуната на Народното събрание по време на

Василев, който в понеделник разгласи, че напуща партията, прикани от трибуната на Народно събрание други хора от някогашните му съпартийци да го последват.

" Не подкрепяйте преврата в страната. Държавата ни е по-важна от всичко ", съобщи той.

Радостин Василев съобщи още, че депутатите от парламентарната група на " ИТН " се срамят от протичащото се в партията. Според него задоволително доказателство за това е отсъствието на други изказващи се от Има Такъв Народ като се изключи правилните на Слави Трифонов Тошко Йорданов и Станислав Балабанов.

В умозаключение Радостин Василев се обърна към Ива Митева, спрягана за поста на Никола Минчев:

" Г-жо Митева, не ставайте изменник, не поемайте поста ръководител. "

Тази заран ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ и досегашен съдружен сътрудник Тошко Йорданов разгласи, че ще предложат Ива Митева за ръководител на Народно събрание. 

Митева бе ръководител на Народно събрание в 45 и 46-НС. В 47-НС обаче вместо ръководител тя стана зам.-председател. От този миг тя в никакъв случай не е сядала на местата за зам.-председатели, а вместо това избира мястото до Тошко Йорданов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР