Спортният министър Красен Кралев одобри списък на български спортисти, включени

...
Спортният министър Красен Кралев одобри списък на български спортисти, включени
Коментари Харесай

Български спортисти започват подготовка на 13 май

Спортният министър Красен Кралев утвърди лист на български спортисти, включени в програмата за олимпийска подготовка, които от 13 май стартират тренировки на националните спортни бази в страната.

Министерството на здравеопазването утвърди проекта, препоръчан от спортното министерство за подхванатите ограничения против Covid-19.

Високопланинската база " Белмекен " ще бъде разполагаем на националните ни тимове по битка, бокс, плуване, джудо и карате, дружно с техните треньори и длъжностните лица към отборите. " Спортпалас " във Варна ще бъде употребена от самостоятелните състезателки по художествена гимнастика и тимовете по повдигане на тежести, фехтовка, олимпийско таекуондо и бадминтон. В комплекс " Раковски " в София ще бъдат настанени девойките от националния отбор по художествена гимнастика и състезатели по спортна гимнастика, а гребните бази в Кърджали и Пчелина ще одобряват националите по кану-каяк и гребане.

В спортните центрове ще бъдат подхванати всички противоепидемични ограничения, а достъпът за външни лица ще бъде неразрешен. Представителите на тимовете и личният състав на базите ще бъдат подложени на проби за ковид COVID-19 преди да стартират подготвителните лагери.

Очаква се в понеделник Министерството на здравеопазването да утвърди проекта за подновяването на футболното състезание в България.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР