Спортният министър Красен Кралев гарантира лично, че Борислав Михайлов не

...
Спортният министър Красен Кралев гарантира лично, че Борислав Михайлов не
Коментари Харесай

Красен Кралев за ишиаса и болките в коляното на Боби Михайлов

Спортният министър Красен Кралев подсигурява персонално, че Борислав Михайлов не е бил пийнал на обществената си изява в Белград през декември. Министърът изясни, че Михайлов е получил болки в коляното, тъй като дълго време е стоял прав. Когато се е разтъпкал, той се е върнал на събитието в "перфектна кондиция ".

Припомянем, че шефът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов бе в Белград на 22 декември дружно с Красен Кралев и премиера Бойко Борисов. Българската делегация води диалози за обща кандидатура за домакинство на международното състезание по футбол през 2030 година.

Спекулациите, че Михайлов го е хванал "ишиаса " в Белград (по образеца на Юнкер), започнаха след разпространението на видеото от конференцията. В средата на изказването на Бойко Борисов Борислав Михайлов необичайно стартира да прикляка, след това му подават вода, а най-после напуща залата с непозната помощ.

"Един час трябваше да стоим прави, а той имаше още половин час прав, тъй като при започване на конференцията ние седяхме. Просто тя продължи доста дълго. Изчетох доста спекулации и погрешни неща. Боби почувства остри болки в коляното, не можа да издържи на болката. Посъветвах го да излезе да се разтъпче и извиках едно момиче да му помогне. Той не можеше да си движи крайници. Каза ми, че го боли, няколко пъти приклекна. Беше в съвършена кондиция. Чел съм какво се разяснява. Няма място за притча с ишиаса. Той се върне след пет минути в залата в прелестна кондиция, откакто се разноски ", сподели Кралев, заяви Медиапул.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР