Спортният клуб по бокс Шумен груп“ не прекъсна тренировките си

...
Спортният клуб по бокс Шумен груп“ не прекъсна тренировките си
Коментари Харесай

Горски помогнаха на боксьори да не спрат тренировките

Спортният клуб по бокс „ Шумен груп “ не прекъсна тренировките си през зимата, брагодарение на помощта на Североизточното държавно дружество, което дарило дърва за запалянковците.

„Искам да благодаря на Управителния съвет и на цялото управление на Североизточното държавно дружество. Ако не бяха те, нямаше да можем да продължим да тренираме“, написа в обществените мрежи старши треньорът Ивалин Иванов. В залата на „ Калиакра “ 2 в Шумен спортуват всекидневно над 60 деца и възрастни и 10 кубика дървата за огрев, които получили от предприятието, ще бъдат задоволителни за отопление до края на сезона, даже ще послужат и при започване на идната зима.

В началото на зимата от клуба пробвали да се оправят сами – закупили със лични средства дърва, само че те се оказват незадоволителни. В залата упражняват и 25 деца, поради които Ивалин Иванов желае да се поддържа по-висока температура.

„Целта ми е децата да бъдат възпитавани в най-хубавите обичаи на българския спорт. При нас не са позволени цигари, алкохол и опиати. Спортът основава същински хора и за нас е значимо все по-вече младежи да упражняват, вместо да си губят времето и да пропиляват живота си. За да реализираме всичко това обаче, ни би трябвало малко помощ, тъй като клубът ни е млад, а регистрацията ни е от предишното лято. От СИДП ни помогнаха, подадоха ни ръка във значим за нас момент“, сподели Иванов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР