Спортният директор на Ювентус Кристиано Джунтоли отчаяно иска да подпише

...
Спортният директор на Ювентус Кристиано Джунтоли отчаяно иска да подпише
Коментари Харесай

В Италия: Юве иска нидерландец от Аталанта

Спортният шеф на Ювентус Кристиано Джунтоли обезверено желае да подпише с Тюн Копмайнерс от Аталанта, само че високата му цена може да принуди клуба да изчака до лятото, оповестяват италианските медии.

" Бианконерите " са наясно, че са нужни попълнения в средата на терена след наказванията на Пол Погба и Николо Фаджоли, само че те се лимитират поради избраните суми, които могат да похарчат през идния януарски трансферен прозорец.

Ювентус се стреми да вземе Калвин Филипс от Манчестър Сити със договорка за шест месеца чартърен и може да генерира малко средства от продажбите на млади гении като Самюъл Илинг-Джуниър и Матиас Суле, последният от които е набелязан от Кристъл Палас.

" Калчомеркато " оповестява, че Аталанта желае най-малко 45 милиона евро за Копмайнерс през януари, а това е сума, която Ювентус наподобява малко евентуално да си разреши.

Джунтоли има вяра, че 25-годишният нидерландец би бил идеалното попълнение за тима на Масимилиано Алегри и може да се наложи да изчака до лятото, с цел да стигне до договорка за полузащитника.

Този сезон Копмайнерс вкара три гола и направи четири асистенции в 19 мача за Аталанта.

Той е благополучен в Бергамо и не е изразил предпочитание да напусне, макар интереса от страна на Ювентус.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР