Спортният директор на Уест Хам и легендарен футболист на клуба

...
Спортният директор на Уест Хам и легендарен футболист на клуба
Коментари Харесай

Директор на Уест Хам: Не можем да се сърдим на Деклан Райс, че иска да напусне

Спортният шеф на Уест Хам и именит футболист на клуба Марк Ноубъл смята за обикновено желанието на Деклан Райс да напусне. Халфът не желае да удължава изтичащия си през 2024 година договор и е доста евентуално да смени отбора след края на сезона. Тези дни излезе информация, че през предишното лято “чуковете ” са отхвърлили оферта за него на Манчестър Юнайтед от 100 млн. паунда.

“Ние сме Уест Хам и нашите състезатели желаят да отидат на друго място, където да играят в Шампионската лига. И би трябвало ли да ги упрекваме за това? Дек (Деклан Райс - б.р.) не е изключение. Не мисля, че някой го ненавижда поради това, че желае да печели титли ”, съобщи Ноубъл в изявление за “Ивнинг Стандард ”.

“Това е светът, в който живеем - продължи шефът на Уест Хам. - Тук Райс постоянно ще бъде хвален като топ футболист. Той си коства всяки пени - без значение дали ще е тук, или на друго място. ”

“Деклан беше откровен, че обича да играе за Уест Хам, само че той е упорит човек и мечтае за купи. Няма по какъв начин да му се сърдим, че е упорит човек. Ако не беше подобен, евентуално нямаше да е толкоз добър като състезател ”, приключи Ноубъл.

24-годишният полузащитник е младеж на лондончани и до момента е играл единствено за тях.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР