Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета е убеден, че проектът

...
Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета е убеден, че проектът
Коментари Харесай

Джарета: "Лудогорец" е като "Ювентус", но ЦСКА скъсява дистанцията

Спортният шеф на ЦСКА Кристиано Джарета е уверен, че планът на " аления " клуб ще му разреши да съкрати дистанцията до " Лудогорец ". Това показа италианецът в изявление за Calciomercato, в което изяснява на сънародниците си каква е обстановката в българския футбол.

Джарета прави паралел сред разградския отбор и " Ювентус " във връзка с хегемонията им на домашната сцена в последните 8 години. Според него " Лудогорец " ще победи с купата за девети следващ път.
ЦСКА показа новия си състезателен шеф (ВИДЕО) Кристиано Джарета в началото бе спряган за шефски пост в "Левски "
Снимка: Lap.bg

" Лудогорец " е като " Ювентус " на България сега. Най-вероятно тази година още веднъж ще завоюва купата, Амбицирани сме от ден на ден да редуцираме дистанцията до " Лудогорец "... Имаме хубав състезателен център с четири тревни терена и цялата нужна екипировка. Остава да решим казуса със стадиона. Проектът ни е в ход и ЦСКА ще сведе до най-малко разликата с " Лудогорец ", разяснява Джарета.
Осем следващи! " Лудогорец " още веднъж е първенец на България! (ВИДЕО) Разградчани победиха "Черно море " в последния кръг на Първа професионална лига
Снимка: Lap.bg

Той е на мнение, че тимовете от Първа лига напълно скоро ще възобновят естествения си подготвителен развой.

" Имаме непрекъснат надзор над футболистите, които организират и онлайн тренировки, както всички останали клубове. Очакваме федерацията да вземе решение и да позволи да обновим подготвителния развой при започване на май ".
БФС: Почти невероятно е да доиграем целия сезон Ръководството на централата дава отговор на въпросите на медиите
" Тук федерацията изследва няколко вероятни разновидността за края на сезона. Остават още два кръга до края на постоянния сезон и по-късно 10 кръга от плейофите. Едната опция е да се изиграят единствено двата мача без да се проведат тези от плейофите и по този начин ще се реши кой ще отиде в Европа. Разбира се, има опция да се изиграят мачовете за Купата на България. Ние сме полуфиналите за купата и евентуално тези мачове ще се изиграят. Федерацията не желае да играе мачове през август. Трябва да приключим по-рано, с цел да може идващият сезон да стартира по-рано ", добави споертният шеф на ЦСКА.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР