Спортният директор на Септември Кристиян Добрев разказа своята версия за

...
Спортният директор на Септември Кристиян Добрев разказа своята версия за
Коментари Харесай

Кристиян Добрев: Нападнаха ме в гръб!

Спортният шеф на Септември Кристиян Добрев описа своята версия за случилото се по време на мач по мини футбол, след който беше упрекнат в побой над младежи. Срещата е играна на 3 април, а в понеделник майката на две от потърпевшите момчета Таня Христова разкри за неприятния случай. Нейният наследник Петър е с две счупвания на носа и отлепена ретина.

„ Искам да кажа какво се случи. На записа не се вижда от какво стартира цялата обстановка. При спряла игра има удар в глава на мой съотборник от момчето, което приказва в предходния репортаж. Той по тази причина получава червен картон. Хубаво, че се вижда моята реакция в тази ситуация. Става препирня, аз отивам и го изтеглям, с цел да предотвратя разгръщане на случая. След това тръгнахме да излизаме на открито, аз бях атакуван в тил и понесох удари. Още един път скърбя, че се стигна до тук и скърбя, че има подобен случай със строшен нос”, показа Добрев.

„ Тогава видях, че събарят Пенчо Вутов на терена. Тръгнах да му оказа помощ. После стана меле и замяна на удари. Кой кого е блъснал, аз не мога да кажа. Затова има способени органи кой, какво и по какъв начин. Но се появяват по малкия екран тези братя, а от самото начало имаше експанзия и опасност от тяхна страна, че ще пребият 40-годишни чичаци. Това момче, което е потърпевшо, е може би 1,90 метра и към стотина кг. Доста добре поставено. Татуиран. Не са някакви безобидни деца, а ние сме някакви гамени и хулигани “, разгласи някогашният футболист на Локомотив (София).

„ Случаят е противен. Подобни произшествия стават неведнъж на такива лиги. По принцип съм извънредно спокоен човек. Агресията е от тях по време на целия мач. Има и други очевидци, има съдии. Всеки ще си каже мнението. Не е случката такава, каквато е показана от техния тим. В цялата обстановка най-агресивни и дейни бяха двамата братя – Петър и Кристиян”, приключи Кристиян Добрев.

„ Ясно се вижда на камерите по какъв начин дръпвам това момче и виждам в очите му една доста сериозна експанзия. Опитах да го успокоя, само че бях издърпан, превъртях се и се озовах на земята. Можеше доста неща да ми се случат. В един миг видях, че Кристиян Добрев идва да ми помогне. Имам деца и мога да преценява по кое време едно дете е нападателно или не. Те дори към този момент не са деца, а младежи”, описа различен от участниците в мача Пенчо Вутов.

Адвокатът на Кристиян Добрев Радостин Василев също разяснява случая.

„ Постарахме се да съберем нужните данни. Истината е, че разказаното от другия тим, не дава отговор на фактическата конюнктура на самия мач. Тези младежи стартират самия пердах. Те са доста дейни в него. На записа се виждат най-вече удари от тези деца. В последна сметка двете момчета са взели участие ефективно в замяна на удари. Съжалявам, че са потърпевши. Ще потърся контакт с родителите на двете момчета. Тези спорове се вземат решение сред страните, а не по медиите”, изясни юрист Василев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР