Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Илко Пиргов ще замине на

...
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Илко Пиргов ще замине на
Коментари Харесай

Локо праща Илко Пиргов на специална мисия в Южна Америка

Спортният шеф на Локомотив (Пловдив) Илко Пиргов ще замине на задача в Южна Америка до края на годината. Бившият вратар ще гледа футболисти в Бразилия и Аржентина за зимната селекция, написа " Тема Спорт ".

Скоро за там ще тръгне единият от притежателите на " черно-белите " Христо Крушарски, който има бизнес в двете страни. Пиргов обаче ще отпътува най-вероятно през ноември, като до тогава ще бъдат набелязани съответни играчи, които да бъдат гледани онлайн.

Заради запълнена квота от футболисти отвън Европейски Съюз и с цел да може тя да бъде освободена за чаканите играчи от Бразилия и Аржентина, венецуелецът Кристиан Мендоса беше пратен чартърен в Добруджа.

Заминаването на спортния шеф е по предложение на Крушарски и е било в съгласие с изпълнителния шеф Павел Колев. Бизнесменът пък е предложил задграничен състезател на спортния щаб, като съгласно осведомени не става въпрос за израелския бранител Идо Вайзер от Макаби (Нетаня).

Още занапред на " Лаута " са почнали работа по зимната селекция, като ще се преценяват с желанията на старши треньора Александър Томаш. Към Джовани пък е имало сериозен интерес от чужбина, само че в клуба по този начин и не е пристигнала съответна оферта.
 Локомотив Пловдив преотстъпи Кристиан Мендоса на Добруджа
Локомотив Пловдив преотстъпи Кристиан Мендоса на Добруджа

Играчът от Венецуела ще укрепи втородивизионния клуб
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР