Спортният директор на Хасан Салихамиджич е категоричен, че клубът няма

...
Спортният директор на Хасан Салихамиджич е категоричен, че клубът няма
Коментари Харесай

Салихамиджич: Няма да поставяме ултиматум на Алаба

Спортният шеф на Хасан Салихамиджич е безапелационен, че клубът няма да даде ултиматум на да преподпише изтичащия си контракт. Той също по този начин разиска и миналия трансферен прозорец на баварците.

" Дейвид е наш състезател и е в клуба от 12 години. Няма да му даваме ултиматум, всички знаем с какво разполагаме в негово лице. Опитваме се да го убедим и несъмнено, че ще сме щастливи той да остане в Мюнхен. Имахме два прозореца в този трансферен интервал. В първия подписахме с Нюбел, Нианзу и Сане. След това се концентрирахме напълно върху Шампионската лига и искахме тимът да работи на мира. След това трябваше да забележим какви са вариантите ни и имахме задоволително време, с цел да поспишем с най-хубавите играчи.
Salihamidi on the Alaba situation: " David is our player and has been with the club for twelve years. We won't give him an ultimatum, we all know what we have in David. We are trying to convince him and of course we would be happy if he stays in Munich. "
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) В сложен интервал сме, всички клубове по света би трябвало да се оправят с това. Затова беше належащо да се оправим с нашия бюджет както би трябвало. Байерн постоянно се интересува от това да обезпечи на своя треньор най-хубавия състав в спортно отношение, само че също по този начин би трябвало да гледаме да не излизаме от нашите финансови рамки. има качества в офанзива, той разполага със скорост и е супер преносим. Мислим, че той има доста положителни умения в дрибъла и с него треньорът разполага с много добра алтернатива за десния бек. Той може да играе и в друга скица, като да вземем за пример в отбрана от трима. Видяхме какъв брой значим може да бъде Максим в Лисабон. От личен опит знам какъв брой е значимо да имаш доста на брой положителни нападатели. Именно от това се нуждаем и също по този начин знаем какъв брой добър човек е Максим ", съобщи Салихамиджич по време на представянето на Сар и Чупо-Мотинг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР