Спортният директор на Ботев Адалберт Зафиров изрази надежда, че ядрото

...
Спортният директор на Ботев Адалберт Зафиров изрази надежда, че ядрото
Коментари Харесай

Ето какво разкри Зафиров за Неделев, трансферите и... ВИДЕО

Спортният шеф на Ботев Адалберт Зафиров изрази вяра, че ядрото и звездите на „ канарчетата ” ще се резервира най-малко още половин, в случай че ли не година. Зафиров разяснява бъдещето на Кристиян Димитров, Тодор Неделев, Александър Тонев и Антонио Вутов, потвърждавайки, че настояванията на борда на Ботев са те да останат и да оказват помощ на клуба да направи положително и мощно показване в Европа. Зафето приказва пред предаването „ Домът на футбола ” по DIEMA SPORT.

„ Моето предпочитание е да задържим всичките си футболисти. Оттук нататък има други страни. Ако Ботев има финансова полза, ще продадем някой футболист. За нас като управление тези играчи са от високо качество и желаеме да продължим да работим с тях и по този начин. Те, в случай че желаят развиване, за пари, или по-силно състезание, няма какво да сторим. Ако има нещо съществено, ще го обсъдим. На този стадий се надявам да останат при нас. От тях имам уверението, че желаят да са тук, нека по този начин си остане ”, започва той.

„ Преди да дойда в Ботев Плодвив, а и със самото ми идване се разяснява предстоящ трансфер на Тодор Неделев. Някаква съответна оферта в числа не е постъпвала. Надяваме се, че ще има нещо, което да седнем и беседваме, само че на този стадий той е при нас. Тошко се развива съвършено, прави мощни мачове подред. Той самият се усеща добре в Пловдив. Моята концепция е да му подновим контракта, нека да стане и да продължим да работим дружно ”, изрази вяра Зафиров.

„ За романтика и красиви приказки за Неделев не мога да приказвам, само че общата картина в българския футбол прави по този начин, че Неделев е единственият футболист у нас, който може да чете играта. Може да прави всичко по терена, има самочувствието. Публиката е във екстаз от него и аз го одобрявам като благосъстояние за Ботев Пловдив. Той подвига футбола на едно друго равнище ”, разяснява той.

„ Не желаеме да се разделяме с никой. Искаме да сме на мощно равнище в Европа, а какво ще стане с изходящи трансфер при нас - не мога да предсказвам. Много са въпросителните в това нещо, тъй че за мен тези играчи би трябвало да останат тук най-малко още половин до една година. След това към този момент ще забележим ”, разяснява Зафиров пред „ Домът на футбола ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР