Това е моментът, в който полицията нахлу в дома на

...
Това е моментът, в който полицията нахлу в дома на
Коментари Харесай

Моментът, в който полицията нахлу в дома на сериен изнасилвач и намери „бледа и недохранена“ жертва

Това е моментът, в който полицията нахлу в дома на безнравствен сериен изнасилвач и избави една от жертвите му, която беше открита „ бледа и недохранена “ в неговата всекидневна.

Злият Никълъс Моксам, на 52 години, беше вързан в задната част на полицейски микробус по време на неочаквана полицейска акция през август 2021 година в дома му в Хийтън Чапъл, в Стокпорт. Вътре служителите на реда откриха дамата под покривка на пода в хола и бяха подхванати незабавни ограничения за нейната отбрана.

По време на акцията полицията откри, че Moxham е сложил секрети камери - в това число такива в кошари - за снима неговите изнасилвания и полови похищения над дами, в някои случаи до момента в който са били в безсъзнание. Когато служителите на реда пристигнали, Моксам хвърлил корав диск през прозореца на спалнята си в обезверен опит да се освободи от доказателствата.

По-късно чиновниците откриха дисковете, устройствата за предпазване и камерите за шпиониране по време на нападението. По-късно се разбра, че Моксам е наел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР