Спортният директор на Берое Валентин Грудов изрази задоволството си след

...
Спортният директор на Берое Валентин Грудов изрази задоволството си след
Коментари Харесай

Грудев: Има фактори, които спират провинциалните отбори

Спортният шеф на Берое Валентин Грудов изрази задоволството си след триумфа над Левски с 2:1 при гостуването на старозагорци. Отговорникът по спортните въпроси в отбора обаче показа, че тимът е позагубил ненапълно тласък за четвъртото място, откакто Ботев Пд победи ЦСКА за Купата на България и по този начин тази позиция няма да даде право за присъединяване в баража.

„ Доста по-добре стояхме на терена със задържането на топката, с пасовете зад тила на съперника, нямахме никакви проблеми, макар че допуснахме един гол от наша неточност. Изключително съм удовлетворен от себераздаването на момчетата”, стартира шефът в Берое.

„ Тази победа е значима, макар че ненапълно загубихме тласък за четвъртото място, защото то към този момент не дава място в Лига Европа. В последна сметка Левски ни гостува в Стара Загора в последния кръг. Всичко е допустимо. Ние загубихме доста точки от графата наложителни. Ако бяхме взели тези победи, щяхме да сме най-малко с равни точки с Левски. Ние знаем нашите благоприятни условия и нямаше терзания в нас. Можехме да победим и по-убедително”, продължи той.

„ Никога не съм наричал играчите бездушници. Казах, че футболът се играе с душа и сърце, те по тази причина са тук, с цел да се раздават. Бяхме изпаднали в миникриза, само че си знаем опциите. Мисля, че се получават нещата. Дори да не се класираме в Лига Европа, няма какво да разясняваме. Срещу ЦСКА имаше скандална дузпа в 11-ата минута. Имахме 70 на 30 притежание на топката. Играхме доста добре, само че от време на време има други фактори, които не разрешават на провинциалните тимове да реализират това, което могат и искат”, приключи Валентин Грудев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР