Спортист Своге привлече двама нови футболисти, които миналата година играха

...
Спортист Своге привлече двама нови футболисти, които миналата година играха
Коментари Харесай

Спортист привлече бивши играчи на ЦСКА и Арда

Спортист Своге притегли двама нови футболисти, които предходната година играха в efbet лига. Нападателят Григор Долапчиев и бранителят Атанас Кръстев към този момент са част от огромното семейство на Спортист. Те бяха показани от ръководителя на УС на клуба Петър Веселинов.

Григор Долапчиев е младеж на ЦСКА, за който играе в А група през сезони 2012/2013. Последователно минава през тимовете на Турново (Македония), Хасково, Оборище, Спартак Плевен и Витоша Бистрица. През предишния сезон Долапчиев бе част от Дунав Русе. Нападателят има маркирани 20 гола в елита на България.

Атанас Кръстев натрупа опит с екипа на Арда, с който през миналия сезон игра също в Първа лига. Преди това той е защитавал цветовете на Хасково, Ботев Гълъбово и Свиленград.

„ Сигурен съм, че с привличането на тези двама опитни футболисти ще вдигнем класата на нашия тим. Нашите упоритости е да се утвърдим във Втора лига на България и ще създадем всичко допустимо да го създадем. Чакаме с неспокойствие първата победа измежду експертите “, съобщи ръководителят на УС на Спортист Петър Веселинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР