Спортен клуб по кикбокс и муай тай Вокил“ стана отборен

...
Спортен клуб по кикбокс и муай тай Вокил“ стана отборен
Коментари Харесай

Спортен клуб „Вокил“ взе купата на Международния турнир по кикбокс в Козлодуй

Спортен клуб по кикбокс и муай тай „ Вокил “ стана екипен първенец на Международния шампионат по кикбокс в ринговия жанр Лоу кик , който се организира в град Козлодуй .

Състезателите на варненския клуб завоюваха купата с актив от 6 златни, 3 сребърни и 1 бронзов медали . На второ място се подреди тима на Черна гора „ Univerzum “ , който завоюва 6 златни, 2 сребърни и 4 бронзови оценки, а третото място бе отредено за Семеен кодекс „ Golden Boys “ Козлодуй със извоювани 4 златни, 4 сребърни и 4 бронзови медали.

Кикбокс. Снимка: Семеен кодекс Вокил

Купата за най-техничен играч при мъжете завоюва Мартин Пачов от Семеен кодекс „ Тангра “ , а за най-перспективен бе разгласен Рандъм Иванов от Семеен кодекс „ Боец “ Перник.

Купа за най-техничен играч до 14 година завоюва Дамян Затович от Семеен кодекс „ Petros “ Сърбия, а наградата за най-перспективен при дребните сграбчи Ники Илиев от Семеен кодекс по кикбокс „ Десант “ Добрич.

В конкуренцията участваха 217 състезатели от 38 спортни клуба от България, Черна гора, Сърбия и Македония .

Кикбокс. Снимка: Семеен кодекс Вокил

Турнирът в Козлодуй бе последна инспекция преди присъединяване на националния ни тим по кикбокс на Световното състезание за мъже и дами в Албуфейра, Португалия от 17 до 27 ноември.

Шампионатът на планетата е за всички стилове на кръг и татами, като България ще се бори за призови класирания с 29 кикбоксьори.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР