Sportal.bgГолмайстор номер 1 в историята на националния отбор Димитър Бербатов

...
Sportal.bgГолмайстор номер 1 в историята на националния отбор Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Бербатов: Трябва да подобрим много неща, не може да се примиряваме, че това са ни възможностите

Sportal.bg

Голмайстор номер 1 в историята на националния тим Димитър Бербатов изгледа онлайн загубата с 2:3 от Косово в европейската подготовка в група “А ”. Той бе много сериозен към представянето на “Лъвовете ” и съобщи, че не можем да се помиряваме, че това са ни опциите и би трябвало да подобрим доста неща.

“Загубихме, тъй като Косово не ни разреши да победим. Те имаха повече положения и повече се бореха за успеха. Това са неща, които и треньорите са видели. И аз го забелязах и не е по никакъв начин прелестно. Съперникът имаше превъзходство, което е най-притеснителното. Два от головете им бяха чисто футболни, а третият пристигна след наша неточност. Създадоха много положения с разсъдък, което демонстрира, че играят образован футбол. Нашите играчи сами осъзнават, че не се показаха добре. Но не можем да се помиряваме, че това са ни опциите. Паднахме - в този момент би трябвало да станем и да изправим грешките от през днешния ден, колкото и клиширано да звучи ”, счита Бербатов. “Сега не е прелестно, защото и треньорът ще срещне доста неуместни въпроси от вас публицистите.

Надявам се скоро да забележим по-добър футбол от България. Истина е, че имаме единствено две точки от четири мача. Но и Турция победи Франция, тъй че всичко е допустимо. Колкото и нереално да звучи, против Англия нищо не се знае. На фона на показаното през днешния ден, би трябвало да подобрим доста неща. На моменти играта не се получаваше, само че за какво, би трябвало да отговорят треньорите ”, добави Митко. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР