Интимният приятел на актрисата Мария Бакалова разчувства своите почитателки със

...
Интимният приятел на актрисата Мария Бакалова разчувства своите почитателки със
Коментари Харесай

Гаджето на Мария Бакалова се пусна по плочки

Интимният другар на актрисата Мария Бакалова разчувства своите почитателки със фотоси, на които проличава съвършеното му тяло. Синът на Мария Гроздева - Валери е много деен в обществените мрежи, което очевидно подхожда на гаджето му. Бакалова не стопира да поставя сърца под всяка фотография на обичания си, изключително на тези, на които театралничи по кожа.

Последните фотоси на Валери, които показа с почитателите си, са направени на външен фитнес, а той е облечен единствено по къси панталони. Твърде евентуално външното оборудване за тренировки е в някой морски комплекс, където Валери съчетава приятното с потребното.

Негови другари го майтапят, че след присъединяване си в " Денсинг старс " е станал огромен инфлуенсър. Дори те не могат да познаят смяната в настроенията на Валери, който до неотдавна отхвърляше такива персонажи, а самият той се трансформира в подобен.

Няма по какъв начин да се отхвърли, че Валери има страхотна физика и сигурно много дами мечтаят за него. Похвално е, че двамата с Мария Бакалова не престават да се обичат, макар че неведнъж се разделят по работа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР