Водещата Цветанка Ризова е бясна от постоянните подмятания, че синчето

...
Водещата Цветанка Ризова е бясна от постоянните подмятания, че синчето
Коментари Харесай

Синът на Цветанка Ризова няма 1 работен ден, тя го брани като орлица

Водещата Цветанка Ризова е гневна от непрекъснатите намеци, че синчето й Георги няма и един работен ден в живота си, а единствено харчи парите на богатия си баща в Съединени американски щати.

Синът на Цветанка и някогашния ѝ брачен партньор Анатоли Георгиев – Георги, е ученик на Американския лицей в София, а след това бе студент в реномиран ВУЗ в Англия. Към днешна дата живее в Ню Йорк.

След дипломирането си постоянно бе засичан в София, в това число дружно с майка си, на разходки в центъра на столицата или из огромните молове, само че престоят му у нас бил за малко. Не е ясно с какво тъкмо се занимава Георги в Щатите, въпреки татко му да е състоятелен предприемач, само че майка му твърди, че още от младеж младежът не е спирал да работи.

„ Мога да подмина с подигравка изказванията, че се подлагам непрестанно на козметични процедури, обаче не мога да отмина с подигравка изказванията, че синът ми си живее нехайно и не работи. Защото, до момента в който беше студент, работеше всяко лято и нямаше нито един ден без ангажимент. Работи без спиране и се устоя безусловно самичък “, хвали детето си Ризова.



Мама Цветанка с Георги

Журналистката от дълго време е в тима на разведените, откакто приключи 20-годишния си брак с бащата на сина си. От 2 години насам тв водещата е щастливо обвързана със столичния юрист Красимир Недев. Двамата живеят на фамилни начала. Зад гърба си Недев също към този момент има един разрушен брак, от който има наследник, щерка, че даже и внуче.

58-годишната Цветанка към момента не е станала баба, а и синът ѝ не се е показвал с половинка до себе си. Но тв звездата показа, че ще се опита да бъде толерантна свекърва, въпреки да била изключително взискателна към приятелките на Георги и всички да ѝ се коствали несъответствуващи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР