Споровете по време на снощното извънредно заседание на Съвета за

...
Споровете по време на снощното извънредно заседание на Съвета за
Коментари Харесай

Журналист: Израел получи остри критики от арабските държави на извънредното заседание на ООН

Споровете по време на снощното изключително съвещание на Съвета за сигурност Организация на обединените нации бяха доста остри. Израел стана обект на терористично нахлуване и всички видяхме това. Това сподели в ефира на „ Добро утро, Европа “ журналистът Светослав Терзиев.

Трябваше да се означи, че Израел имаше право да се пази, тъй като другояче ще излезе, че се е случила някаква филантропична покруса, надали не заради естествени аргументи. Тероризмът е злополучие, с което всички би трябвало да се борят, сподели той.
По време на това съвещание Израел беше обект на доста остри рецензии от страна на арабските страни. Срещу него се образува цялостен фронт, който даже заобикаляше въпроса за тероризма и задаваше въпрос за основаване на палестинска страна, който е общ проблем за Близкоя изток от десетилетия.
Според журналиста към този миг не може да се каже изрично кой е направил нападението над болничното заведение в Газа, при което починаха стотици. Той изясни, че Израел отхвърля с претекста, че ударите, които извъшрват са по-прецизно премерени.

Болницата не е ударена от авиобомба, Светослав Терзиев изясни, че съгласно Израел болничното заведение е потърпевша по-скоро от пожар, който е породен от дефектна ракета на организацията Ислямски джихад.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР