Според водача на листата на Демократична България Радан Кънев ниската

...
Според водача на листата на Демократична България Радан Кънев ниската
Коментари Харесай

Радан Кънев: Резултатите ни са над очакванията

Според лидера на листата на " Демократична България " Радан Кънев ниската интензивност показва съмнение в българската политика и българските институции. Пред Българска национална телевизия той съобщи, че би трябвало да се изчакат формалните резултати преди да се разяснява в детайлности. Кънев вижда в Европа " тежка загуба за крайните националисти, изключително за тези, които са непосредствено на заплащане в Кремъл ".

Радан Кънев - лидер на листата на " Демократична България ": Не съм сюрпризиран, само че съм благополучен с постигнатите резултати. Дали ще честваме? Не, по две аргументи: първо нас ни чака работа, а не празнуване. И второ - в реда на нещата е да изчакаме формалните резултати.
Кънев съобщи, че групировката им има ясно виждане накъде би трябвало да върви Европа.
Радан Кънев: Алтернативата на статуквото в България към този момент я има. И както през цялата акция повтаряхме, повече от явно е, обикновено е за всеки рационален човек да види, че Българска социалистическа партия няма по какъв начин да бъде опция (...) Докато Българска социалистическа партия е най-голямата съпротива, ГЕРБ ще си ръководят безметежно.
Водачът на листата на " Демократична България " удостовери, че обединението сред ДСБ и " Да, България " ще продължи и след изборите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР