Според Владимир Путин в Украйна са с промити мозъци“Въпреки всички

...
Според Владимир Путин в Украйна са с промити мозъци“Въпреки всички
Коментари Харесай

Западът не иска Русия в цивилизования свят

Според Владимир Путин в Украйна са с „ промити мозъци “
Въпреки всички опити да се сприятелим със Запада, те не желаеха да одобряват Русия в по този начин наречения " цивилизован свят ", а вместо това се пробваха да ни " анулират ". Това съобщи съветският президент Владимир Путин по време на излъчено онлайн съвещание на разширената гилдия на Министерството на защитата.

„ Винаги сме желали да бъдем част от по този начин наречения цивилизован свят и след разпадането на Съветския съюз, което допуснахме със личните си ръце, по някаква причина ни се струваше, че от ден дневно ще станем част от това по този начин наречения цивилизован свят. И както се оказа, те не ни чакаха там, макар всички наши старания и опити “, сподели Путин.

Той призна, че като президент и министър председател на Русия също е работил в тази посока, само че Западът е отказал да отговори на стремежите на Русия. Путин добави, че вместо това западните страни са се опитвали да продължат разпадането на Русия, с поддръжката си за ислямистите в Северен Кавказ.

Геополитическите съперници на Русия използваха против Москва „ всичко неприятно “, в това число промиване на мозъци в Украйна, настоя още Путин.

„ Нашите геополитически противници започнаха да употребяват всичко неприятно за свои цели. (Те) започнаха да се занимават с промиване на мозъци в страните от постсъветското пространство и на първо място в Украйна “, сподели Путин.

Според него геополитическите противници на Руската федерация са го създали много сполучливо и са били добре готови за това.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР