Според вътрешната информация на Avtograd News в социалната мрежа ВКонтакте,

...
Според вътрешната информация на Avtograd News в социалната мрежа ВКонтакте,
Коментари Харесай

Над 1000 нови Lada Vesta NG чакат да бъдат дооправени

Според вътрешната информация на Avtograd News в обществената мрежа ВКонтакте, АвтоВАЗ интензивно и бързо запълва своето остаряло трасе със съединени коли Lada Vesta NG, където преди няколко месеца бяха открити отчасти неокомплектовани Lada Granta.

В съветската обществена мрежа ВКонтакте бе даден и линк към YouTube канала на Александър Корягин, където може да бъде забелязан неговия клип, сниман благодарение на дрон. Кадърът първоначално е точно от този клип.

„ АвтоВАЗ от височина на птичи полет. Слезлите от поточната линия Lada Vesta NG се подреждат на огромния паркинг и ще стоят там, до момента в който не бъдат добавени всички съставни елементи и елементи и не бъдат отстранени позволените грешки и неточности. Трасе номер осемдесет е към този момент напълно запълнено, което значи над 1000 автомобила “ – е коментарът към видеото.

Както към този момент беше обявено, АвтоВАЗ работи по опцията за връщане на вечерната промяна за сглобяване на Lada Vesta NG през май. В този случай заводът ще може да сглобява по 40 автомобила на час и 600 автомобила дневно.

Администраторът на изданието Avtograd News живее в Толиати и работи в АвтоВАЗ. Той разгласява огромно количество информация от този цех, в това число фотоси на новата Lada Vesta NG, видеоклипове, показващи интериора на автомобила, информация за Lada Granta, която не е докарай  окомплектована,  проблемите с аварийните елементи и така нататък

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР