Според украинските военновъздушни сили общо 21 дрона Шахед (иранско производство)

...
Според украинските военновъздушни сили общо 21 дрона Шахед (иранско производство)
Коментари Харесай

Русия нападна Западна и Южна Украйна с дронове и крилати ракети

Според украинските военновъздушни сили общо 21 дрона " Шахед " (иранско производство) и три крилати ракети са изстреляни, надлежно към Хмелницка област на запад и в южни региони на Украйна.

В Хмелницка област е ситуирана военновъздушна база, само че Киев твърди, че дроновете са свалени надалеч преди да доближат тази част на Украйна. Русия последователно усилва офанзивите против Украйна с приближаване на зимата - против Киев бе отправена в почивните дни най-мощната от месеци.

Не е известно какво тъкмо е на прицел на крилатите ракети. Според министерството на защитата в Москва обаче са изстреляни четири, а не три, от тях по " военната инфраструктура на Украйна " от фрегата на Черноморския флот.

В известието се споделя, че набелязаните цели вследствие на " разпореждане " за офанзива по съперника са поразени; Украйна твърди, че две от ракетите са унищожени, преди да стигнат задачите си, а не е унищожена, само че достигнала задачата си.

Видеозапис от офанзивата демонстрира изстрелващ ракети транспортен съд в Черно море. Военноморските сили на Украйна оповестиха, че нощес съветските военноморски сили са държали на бойно дежурство в Черно море две подводници с общо съоръжение до осем ракети " Калибър ". " Нивото

Черно море се трансформира в основен спектакъл на бойните дейности в продължаващата към този момент 21 месеца война. Засилените въздушни и морски офанзиви на Украйна против съветски военни обекти там повредиха плавателни съдове и фабрики за ремонт на кораби в пристанището на Севастопол, наред с други цели. Москва употребява Черноморския флот, с цел да нанася удари на далечни дистанции по Украйна. Но за президента Владимир Путин водите - които се свързват със Средиземно море - са и значим плацдарм за потребление на мощ в Близкия изток, Европа и Запада, отбелязва " Ройтерс ".

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че способността на Киев да нанася удари по военни кораби и да лимитира съветското наблюдаване в Черно море са подкопали военните старания на Русия и са помогнали на Украйна да си обезпечи морски път за експорт на зърно.

Също тази заран съветското министерство на защитата удостовери информация от кметството на Москва за осуетен " опит за терористична офанзива с безпилотен летателен уред от самолетен вид ". По-рано кметът на града Сергей Собянин заяви за дрон, свален, до момента в който летял към Москва.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР