Според твърденията на Сузанита, тя се е променила изцяло и

...
Според твърденията на Сузанита, тя се е променила изцяло и
Коментари Харесай

Сузанита се промени напълно, вече няма да се кара с баща си Орхан Мурад

Според изказванията на Сузанита, тя се е трансформирала напълно и към този момент няма планове да се забърква в каквито и да било кавги. Неотдавна тя изиска опрощение от татко си Орхан Мурад за грижите, които му е основала, както и за грубите й думи, отправени по негов адрес.

 

Певицата твърди, че е съумяла да преглътне егото си, което в действителност е доста огромно и към този момент станала по-смирена и одухотворена. Според думите й за смяната доста помогнали дребният й наследник Матиас и майчиният й инстинкт. В умозаключение показва, че това, както и положителното, което я заобикаля всеки ден, и любовта на фамилията й я вършат извънредно щастлива.

 

Тя направи това словоизлияние точно на рождения си ден, който бе на 9 януари. Сузанита навърши 21 години и бе сюрпризирана вкъщи от най-близките си хора с празненство. Един от огромните дарове за хубавия мотив е отмора през идващия месец, на която ще отиде с нейния обичан Марк на топло и екзотично място. Двамата възнамеряват да отидат до Малдивите като през това време за дребния Матиас ще се грижи майка й Шенай.

 

Като максимален подарък за всички отминали празници и рождения й ден, гласовитата певица дефинира стоплянето на връзките с татко й. Твърди, че двамата към този момент са доста близки и не стопират да си поддържат връзка. Тя даже му благодари, че й е дал прошка макар всички ужасни неща, които му предизвикала.

Инфо: Уикенд

Тагове: Сузанита Орхан Мурад Шенай Малдиви Марк Матиас
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР