Според твърдения на съграждани на братята Галеви, мафиотският тандем са

...
Според твърдения на съграждани на братята Галеви, мафиотският тандем са
Коментари Харесай

Цяла Дупница знае къде се крие Пламен Галев и кой го посещава, само МВР спи

Според изказвания на съграждани на братята Галеви, мафиотският тандем са се върнали в България преди година. Твърди се, че Пламен Галев и Ангел Христов са пристигнали с подправени самоличности и се крият в родния си град, написа Уикенд, представен от Флагман. Смята се, че Пламен Галев също е в България и сега и се укрива в постройка, ситуирана в двора на къщата на тъст му Тома в квартал „ Горна махала “.
Пламен Галев и Ангел Христов бяха наказани за образуване на незаконна група, само че не бяха вкарани в зандана, защото духнаха единствено ден преди този момент. Първоначално се предполагаше, че те са се скрили в Южна Африка, където доста нашенци от сенчестия бизнес са намерили леговище, защото България няма контракт за правосъдно съдействие с тази страна. Впоследствие „ живееха ” в Дубай, Прага, Южна Америка и Англия, само че в действителност се оказва, че може и да не са напускали страната ни, а да са се криели към Дупница.
Анонимни източници настояват, че мафиотът живее прикрит в дома на бащата на любовницата си – Юлиана Бельовска. Самата тя живее в жк „ Бистрица “ в апартамент над жилището на родителите си. Съседите декларират, че дограмата не е елементарна, а стъклата са бронирани. Входът е в внезапен контрастност със прилежащите – отремонтиран, пребоядисан, първокласен, с обособена караулка на дежурен пост, който непрекъснато следи за сигурността на брюнетката и фамилията й.
„ Юлето обича да си поспива до 10-11 часа, по-късно пали колата, минава на обиколка из центъра и отпрашва към бащината къща, където се крие обичаният й. Стои не повече от няколко часа, след това още веднъж се прибира към жилището си и вечер може да повтори обиколката ”, разкриват съседи на Бельовска.
Смуглата хубавица роди щерка Мария от ексбаретата Пламен Галев. Момиченцето се роди преди 12 години и половина, малко откакто баща му и най-хубавият му другар Ангел Христов бяха оповестени за търсене. Интерпол.
Двамата са в неопределеност от май 2012 година, като преди към две седмици се разбра, че Геле е у нас и е умрял в дома си в село Ресилово. Братя Галеви избягаха незабавно откакто на 3 май същата година Върховният касационен съд удостовери дефинитивно ефикасните им присъди. Те трябваше да влязат в пандиза поради управление на проведена незаконна група за рекет и изнудване. Пламен бе наказан на 5 години отнемане от независимост, а Ангел – на 4.
През юни 2012 година Интерпол публично разгласи за търсене дупнишките предприемачи, които изчезнаха навреме, откакто чуха присъдите си. Според слуховете в Дупница последната година са си живеели добре в града, като не са излизали на разходка по улиците. Запознати настояват, че Пламен и сега се крие в парцела на тъст си. Къщата в никакъв случай не е проверявана от полицията и ексбаретите въобще не са търсени там. „ Неслучайно любовницата му остана да живее в Дупница, а не отпраши към столицата или някъде из Европа. Тя непрекъснато кръстосва из града дружно с щерка си Мария. Редовно вървят в „ Горна махала ”, където детето се вижда с баща си ”, разясняват дупничани.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР