Според Тиери Мариани малко хора са обърнали нужното внимание на

...
Според Тиери Мариани малко хора са обърнали нужното внимание на
Коментари Харесай

Евродепутат призова ЕС да се вслуша в думите на папата, че „НАТО лае на вратата на Русия“

Според Тиери Мариани малко хора са обърнали нужното внимание на думите на папата, че „ НАТО лае на вратата на Русия “ я подтикна да стартира специфична интервенция в Украйна. „ Илюзионистът Зеленски съумя да настрои европейските столици, които са подготвени на икономическо и геополитическо самоубийство, единствено с цел да му угодят “, споделя още Мариани, оповестява ТАСС.

Френският евродепутат Тиери Мариани прикани европейците да се вслушат в думите на папа Франциск I за аргументите за специфичната военна интервенция на Руската федерация в Украйна в публикация, оповестена в четвъртък в списанието Les Valeurs Actuelles.

Според Мариани малко на брой са обърнали уместно внимание на думите на папата, че „ НАТО лае на вратата на Русия “ и я подтикна да стартира специфична интервенция в Украйна. „ Това изказване е пропито със здрав натурализъм – Русия не би почнала интервенцията си без причина “, отбелязва френският евродепутат.

" Руснаците считат, че непрекъснатото напомпване на техните съседи с американски оръжия съставлява опасност за тяхната сигурност ", означи Мариани. " Различна позиция на Европа би разрешила да се избегнат различията с Русия и сигурно би предотвратила тази рецесия ", прибавя той.

Евродепутатът счита също за „ припрян и зле умислен курса на разширение на Изток “. „ Илюзионистът Зеленски съумя да настрои европейските столици, които са подготвени на икономическо и геополитическо самоубийство, единствено с цел да му угодят “, споделя още Мариани.

„ Франция се интересува не от успеха на една от страните в спора, а от бързото връщане към мира и естествените връзки с Русия “, заключава евродепутатът, прибавя ТАСС.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР