Според специалистите освен всички останали фактори, като съвместимост на характерите,

...
Според специалистите освен всички останали фактори, като съвместимост на характерите,
Коментари Харесай

Какво разкрива за връзката ви датата на запознанството?

Според експертите с изключение на всички останали фактори, като съгласуемост на характерите, зодиите и имената, датата на първата среща също играе огромна роля за бъдещето на една връзка. За да разберете каква ще бъде вашата – сполучлива или цялостен неуспех, просто би трябвало да си спомните по кое време сте се срещнали и да наблюдавате описанията по-долу.

Ако първата ви среща е била в интервала сред 23.12-20.01 ., то ваш настойник е земната зодия Козирог. Ето за какво не би било учудващо в случай че връзката ви се развива прекомерно постепенно и дълго време криете възприятията си. И от двете страни може да има запаси и опасения. Ако някой от вас въпреки всичко успее да събори стените, то съвсем несъмнено е, че това ще наклони везните единствено в позитивна посока.

Ако сте се срещнали в интервала сред 21.01-18.02. , настойник на вашата странна и неразбрана от близките връзка е Водолей. Като цяло това ще е една спокойна и хармонична обич сред двама интелигентни души, които ценят взаимната си независимост. Но тя може да бъде и много сложна за този, който се привърже и чака прекалено много.

Периода 19.02-20.03. Ваш лидер е зодия Риби. Има заплаха първите месеци на връзката ви да премине в дребни злословия и напасване на характерите ви. Ако съумеете да се справите с компликациите и преглътнете егото си, то тази връзка има късмет да прерасне в нещо доста мощно.

Период 21.03-20.04. Покровител – Овен. Доста подъл месец за запознанства. Грозят ви, с изключение на обич от пръв взор, разногласия, обиди, нестабилност на връзките. Тези връзки постоянно се разпадат.

Обикновено връзките почнали в интервала, покровителстван от Телец (21.04-21.05.) са трайни и хармонични.

Период 22.05-21.06. Близнаците носят на вашата връзка люти разногласия, придружени с чести изяснявания на връзките. Пригответе се за една дооооста бурна обич, която обаче може да изгори и вас и колегата ви прекомерно бързо.

Период 22.06-22.07 . Най-добрият месец за запознанства, под крилото или по-точно – щипката на зодия Рак. Душите ви са допълват в интуитивно търсене и допълнение на потребностите един на различен.

В интервала 23.07-22.08., покровителстван от Лъв, връзките постоянно са здрави, сплотени и прерастват в брак.

Период 23.08-23.09. Покровител е зодия Дева. Очакват ви разногласия за дребни неща, които обаче постоянно са и причина за разпада на връзката.

Период 24.09-23.10. Покровител е зодия Везни. Връзката цели по-скоро постигането на висок обществен статус, като е допустимо да се води лицемерен живот. Въпреки това, връзките са доста мощни.

В интервала сред 24.10-22.11 ., покровителстван от Скорпион, любовта пламва бързо и е придружена от доста пристрастеност, ревнивост и общо взето стихия от страсти.

Период 23.11-22.12. Стрелец предвещава съществуването на мощни усеща и нужда от сдобиване с поколение.

инфо: drugitenovini.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР