Според съвсем скорошно изследване във Великобротания, има жени, които всички

...
Според съвсем скорошно изследване във Великобротания, има жени, които всички
Коментари Харесай

С какво те дразни тя най-много?

Според напълно скорошно проучване във Великобротания, има дами, които всички мъже не могат да понасят. Проучването е основано на отговорите на 100 мъже сред 18 и 49 години, като те са запитани единствено един съответен въпрос: " С какво най-вече те нервират дамите? ".
Ето няколко от най-знаковите отговори.
Не ме приема подобен, какъвто съм!
Има един огромен проблем на доста дами - купуват си тостер и се сърдят, че не е пералня. И след това се стараят да трансфорат тостера в пералня и недоволстват, тръшкат се и истерясват, когато не им се получава. Мрънка непрестанно! Има дами, които като че ли живеят, с цел да вървят след теб и да ти опяват, че не си пуснал пералня, не си изхвърлил боклука и примерно не се бръснеш по два пъти дневно, тъй като по този начин нараняваш нежното личице... Целодневното мрънкане по битови тематики е един от най-лесните способи дамите да се трансфорат от привлекателно в извънредно отблъскващи и дразнещи.

Кифлее и се кипри по през целия ден!
Жените са суетни и това е прелестно, изключително когато се стараят да са хубави за нас. И е в действителност ласкателно, когато се появят на вечеря с красива рокля и прическа, ухаещи прелестно и гримирани ефектно. Това обаче напълно не значи жена, която върви два пъти седмично на фризьор/коафьор, маникюр, педикюр, три пъти на солариум, два пъти на спа и масаж...

Прави ми забележки за алкохола и храната! Това също е доста " обичан " фасон на държание - тя стои и деликатно ти брои уискитата, както и по какъв начин се храниш. Ще се оправдае, че е загрижена за твоето здраве, само че в действителност те побърква с непрестанни забележки и намеци.

Харчи за облекла, бижута, козметика и какви ли не простотии! Това става в един по-сериозен стадий на връзката - тогава започваш да забелязваш всички тези " дреболии " и ти прави усещане какъв брой безумно е това държание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР