Според съдебномедицинската експертиза обвиненият в убийството Орлин Владимиров е удушил

...
Според съдебномедицинската експертиза обвиненият в убийството Орлин Владимиров е удушил
Коментари Харесай

Нови разкрития по делото с убитата от съпруга си и намерена в куфар Евгения

Според съдебномедицинската експертиза упрекнатият в убийството Орлин Владимиров е удушил брачната половинка си с изключение на със стреч фолио и с ръце. Майката на 33-годишната жена недоумява по какъв начин посоченият за съизвършител на убийството татко на причинителя е на независимост против парична гаранция.

Майката на Евгения не живее, а съществува. И през днешния ден в правосъдната зала за следващ път и се наложи да слуша скандалните детайлности към убийствота на щерка ѝ. За нея единствената правдивост е килърът да лежи до живот.

" Той е прикрит с две лица, едното му лице е безшумно, добродушно, света вода ненапита, в идващия миг непосредствено убива. Той ще го осъдят на 20 години, на десетата е го пуснат, не е обикновено един убец да бъде пуснат на 10-тата година. Сега е на 35, на 45 ще излезе, може отново да се ожени, той е умопобъркан, може да има друга жена и нея да убие ", съобщи Капка Чорбанова, майка на Евгения.

С искане за оптималната присъда за oбвинения в убийството Орлин Владимиров, през днешния ден пред Съдебната палата се събраха родственици и другари на убитата през ноември 2021 година Евгения. Всички са потресени, че бащата на Орлин - Пламен, който е упрекнат, че е оказал помощ да натъпчат тялото на Евгения в куфар и да го хвърлят в мочур край Перник, се разхожда на независимост.

" Пускане на независимост против 5000 лева за лишаване на човешки живот е неуместно, положително държание и половин присъда излежаване е още по-абсурдно. На това се надяваме да има институции, които да работят и да работят ", съобщи Сава Диков.

На днешното дело в Софийски градски съд специалистите, изговили съдебномедицинската експертиза от тялото на Евгения, заключиха, че гибелта е настъпила извънредно трудно, като от самото начало момичето е осъзнавало какво се е слувало.

В съдебномедицинската еспертиза, която беше призната на съда през днешния ден се показва още, че преди да омотае главата на Евгения в стреч фолио, той я е душил с ръце. Адвокатът на подсъдимия се държа надменно в залата, откакто съдът отхвърли да одобри въпросите му към движимостите лица за заключенията в експертизата.

" Знам отговорите на тези въпроси, само че движимостите лица не пожелаха да отговорят. Те доста добре знаят! Тези въпроси, които не ми бяха позволени, вижте отговорите в протокола, сравнете ги с литературата по правосъдна медицина и ще намерите отговорите, аз няма да кажа нищо повече! ", съобщи Камен Михалков, юрист на Орлин Владимиров.

Следващото дело е планувано за 28 септември.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР