Според събраните данни по разследването той се е възползвал от

...
Според събраните данни по разследването той се е възползвал от
Коментари Харесай

Непълнолетно момиче дало близо 9 хил. лв. на измамник в нета

Според събраните данни по следствието той се е възползвал от неопитността на малолетна госпожица, като посредством интернет връзка е възбудил и поддържал у нея заблудата, че ще ѝ поръча и закупи на преференциална цена смарт телефон, а също по този начин ще позволи нейни проблеми от персонален темперамент. За задачата момичето му превело общо 8878 лв..

В началото на месеца от Министерство на вътрешните работи предизвестиха за схеми за излъга в интернет с атрактивни оферти и реклами и дадоха няколко съвета при обмисляне на почивка или наемане на къща във връзка идните ногодишни празници.

При обявите за екскурзии или наемане на къща първото предписание, което потребителят би трябвало да съблюдава, е не да ревизира дали компанията има собствен уебсайт, а дали тя има лиценз за активността, която предлага. Това става с едно кликване.

Второ предписание е преди да подпишете контракт, в офис или пратен по интернет, деликатно да го прочетете. Проследете наложително дали в него името на компанията е написано по един и същи метод на всички места, попада ли ЕИК и дали поставеният щемпел е на същата компания, припомнят от Министерство на вътрешните работи.

Трето и най-важно предписание е методът на заплащане. Туроператорите би трябвало да имат регистрирани фирмени банкови сметки. Това значи, че титуляр на сметката е името на компанията, никога тя не следва да е на шефа или на който и да било различен чиновник.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР