Според руските медии, търговията между Китай и Русия се разраства

...
Според руските медии, търговията между Китай и Русия се разраства
Коментари Харесай

Вие ни давате смартфони и компютри, ние ви даваме нефт и газ – търговията между Русия и Китай може да се разрасне

Според съветските медии, търговията сред Китай и Русия се разраства и в границите на изтеклата година оборотът е повишен с 26%.

По данни на Генералната митническа администрация на Китай при започване на тази година стокообменът сред Русия и Китай се е нараснал с 25,9% до 33,68 милиарда $ пресметнато на годишна база.

През миналите два месеца доставките на артикули от Китай са се нараснали с 19,8% до към 15,03 милиарда $, до момента в който доставките на съветски артикули и услуги за Китай са се нараснали с 31,3% до 18,65 милиарда $.

Китай изнася за Русия необятна гама артикули, забележителна част от които са смарт телефони, промишлено и профилирано съоръжение, детски играчки, обувки, транспортни средства, климатици и компютри.

Русия доставя на Китай главно петрол, природен газ и въглища, както и мед, медна руда, дървен материал, горива и морски артикули.

Руският дипломат в Китай Игор Моргулов съобщи, че Русия е „ благонадежден снабдител на въглеводороди, а съдействието й с Китай се основава на взаимно почитание и изгода “.

Звучи отлично и на пръв взор е добре, в случай че не се вземе поради съставът на тези търговски връзки. Китай се интересува само от естествените благосъстояния на Русия, а изнася за РФ артикули, които сигурно ще срутен и дребното останали съветски компании, които създават нещо за потребителския пазар.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР