Според руски експерти сривът се дължи на емоционална реакция и

...
Според руски експерти сривът се дължи на емоционална реакция и
Коментари Харесай

Продажба - 140 рубли за долар, покупка - 42: банките в Русия започнаха да определят произволни цени за долара

Според съветски специалисти сривът се дължи на прочувствена реакция и приканиха популацията да резервира успокоение, до момента в който курсът на рублата се възвърне.

Съединените щати вкараха нови наказания през вчерашния ден, а Московската борса беше включена в листата.

От 13 юни там към този момент не се правят транзакции в долари, съобщи

Веднага по-късно банките започнаха да дефинират свои лични лихвени проценти, които в този момент се разграничават доста от място на място.

Rosbank предлага покупка на $ за 140,6 рубли и продажба за 42,3 рубли в услугата Rosbank-Online, оповестява съветското издание NGS.RU.



Подобен курс чака клиентите при осъществяване на транзакции за обмяна на валута в брой: покупката на $ коства 132 рубли, продажбата му коства 52 рубли.



Обменният курс на Централната банка към 13 юни е 89 рубли за $. На сходна цена Rosbank прави безналични транзакции и предлага покупки на 93 рубли. В чатбот на уеб страницата на банката на кореспондента на NGS беше казано, че курсът, посочен в услугата, дава отговор на действителността.

Според базата данни на услугата Sravni.ru други съветски финансови институции също имат нараснал %.



Тези цени за закупуване на долари важат за банките при извършване на покупки онлайн

Също по този начин е неизгодно да купувате долари в клона.

Дори огромните финансови институции усилиха доста цената на един $

 

Въпреки възбраната за търговия на Московската борса, към момента е допустимо да се купува и продава валута в банкови клонове. Централната банка удостовери, че това няма да се промени. Регулаторът също приказва за сигурността на депозитите и спестяванията на руснаците в долари; за тях ще важат същите правила.

Този курс беше записан през днешния ден в Loko-Bank

 

Според доктора на икономическите науки и професор Максим Марамигин задачата на сходни наказания е да се предотвратят финансови транзакции на съветския външен пазар (например заплащане на стоки) .

И такива забрани са измежду най-мощните; последствията от тях се усещат от цялата стопанска система. Отговорите на главните въпроси какво значи всичко това и по какъв начин ще се отрази на елементарните жители са събрани в отделен материал .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР