Според психолозите, за бъде щастието неразделна част от една връзка,

...
Според психолозите, за бъде щастието неразделна част от една връзка,
Коментари Харесай

6 закона на щастливата връзка, с които вечно ще летите на крилете на любовта

Според психолозите, за бъде щастието неразделна част от една връзка, връзките сред сътрудниците би трябвало да са основани на 7 значими правила. Ако се съблюдават, обезпечено ще изградите между тях дълготрайни и здрави връзки.

Всеки получава това, което заслужава

Първото предписание гласи, че всеки човек получава за своите дейности това, което заслужава. Анализирайки неприятните качества на колегата, би трябвало да помислите и за своите „ тресчици за дялане “. Или казано по различен метод, в случай че желаете принц до себе си, би трябвало и вие да сте „ на равнище “, тъй като по този начин работят законите на Вселената – сходните неща се притеглят.

Отнасяйте се с колегата по този начин, както желаете той да се отнася с вас

Много е значимо да се отнасяте към обичания човек по този начин, както бихте желали той да го прави по отношение на вас, с цел да се получи реципрочност във връзката. Не на вятъра в религията се приказва толкоз доста за обич към близък.

Бъдете безкористни

Безкористността е ключът към дълбоката обвързаност. Важно е да можете и най-много да желаете да отдадете любовта и вниманието си на колегата, да бъдете великодушни и грижовни, без да очаквате нещо в подмяна. Личният интерес и любовта са безусловно несъвместими в щастливата връзка. Там, където желанието да се ръководи и управлява, да се насочат упреци и да се позволяват прояви на ревнивост са взели превес, няма благополучие.

Сдържаност

Следващото предписание е обвързвано с проявата на въздържаност във връзка с обидите. Внимавайте какви думи отправяте към най-близкия си човек, тъй като те не могат да бъдат върнати обратно. И макар, че националната мъдрост гласи „ Дума дупка не прави “, не забравяйте, че това се отнася напълно за материалния свят. По отношение на прочувствения, о, повярвайте, там неприятната дума прави не просто дупки, а цели изкопи и бездни. Точно обидите, изказани в припадък на неконтролируем яд, както и безконечното мрънкане, са една от най-честите аргументи за разлъка.

Доверие

За дългата връзка доверието е това, което играе огромна роля. Изхвърлете ревността отвън стените на дома си, тя няма място там. Връзката е като красиво и нежно цвете, което се нуждае от грижи. Важно е да бъдете откровени с колегата си, да му благодарите за това, че го има и че е до вас и да се интересувате от всичко, обвързвано с него. От най-дребните до най-глобални неща. Трябва да сте едно цяло. Затова бъдете почтени по отношение на вашите потребности, усеща и стремежи. И не забравяйте, че всеки има потребност от хвалба, потребност и схващане.

Колкото повече даваш, толкоз повече получаваш

Шестото предписание е осъзнаването, че колкото повече даваш, толкоз повече получаваш. Любовта е като бумеранг и се завръща още веднъж към този, който я изпитва и който знае по какъв начин вярно да я показва.

Връзките се основават на хармонията сред физическия и духовния контакт. Освен всички горни закони, доста е значимо също по този начин да се докосвате постоянно един различен, да се прегръщате и да си говорите „ от сърце до сърце “.  

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР