Според психолог хората вече седем пъти оправят едно и също

...
Според психолог хората вече седем пъти оправят едно и също
Коментари Харесай

Психолог: Политиците отказват да чуят това, което народът им казва седем пъти

Според психолог хората към този момент седем пъти оправят едно и също обръщение към българските политици, само че те отказват да го чуят.

Дори и някакви нови лица да се появят, те са на неизбираеми позиции и нищо не се трансформира. Едно и също факсимиле, едно говорене лишето от смисъл и нищо не се случва. Това е доста тъжно и въз основата на това няма по какъв начин хората да бъдат стимулирани и за идните избори, сподели в " Пресечна точка " Христина Богданова.

Нито има нови лица, нито има нови послания, нито има някакво наличие или някаква отпратка, съответно която да касае живота ни на нас като хора, било то обвързвано със сигурността, образованието или друго. Слушам просто хубави думи, които се изричат в ефир, но нищо съдържателно няма, добави тя.

Аз единствено чувам по какъв начин ще се възнамеряват някакви неща и по-късно по какъв начин би трябвало да се направи анализ на нещо, което не се е случило. Това са двете постановки, нищо съответно, нищо, което да придобие смисъл и да има някакво практическо значение за хората, съобщи още Богданова. 



Политиката не трябва да е цирк и не трябва да е развлечение. Не бива да е някаква атракция, която да ни забавлява. Истината е, че политиката, най-малко сериозната политика би трябвало да се занимава със основни неща, т.е. без да концентрира върху политики, а да се концентрира върху решения на някакви проблеми. Един проблем да взема решение един мандат, ще има някакъв бездънен смисъл, разяснява по Нова Тв Христина Богданова.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР