Според проучване на агенция Валикон едва 13% от хърватите със

...
Според проучване на агенция Валикон едва 13% от хърватите със
Коментари Харесай

Едва 13% от хърватите ще се ваксинират срещу коронавирус

Според изследване на организация Валикон едвам 13% от хърватите сигурно ще се имунизират, когато в Хърватия дойде ваксина против .
Анкетата сподели, че 21 % сигурно няма да се имунизират. Според РТЛ 30 % евентуално ще се имунизирани, а 36 % е малко евентуално да получат . Тези, които се съгласят да бъдат подложени на имунизация, ще бъдат имунизирани заради отговорност за другите, както и тъй като по този метод ще се борят с инфекцията. Някои от тях биха създали това като защитна мярка, а някои от тях не желаят да заразят възрастните хора или техните фамилии, съобщи БГНЕС.
 Фаучи назова впечатляващи резултатите от тестванията на имунизацията на Moderna Фаучи назова впечатляващи резултатите от тестванията на имунизацията на Moderna
Най-известният академик по инфекциозни заболявания в Съединени американски щати Антъни Фаучи адмирира резултатите от ранните изследвания от имунизацията против COVID-19 н...
Една четвърт от интервюираните ще бъдат имунизирани, тъй като са по-възрастни.
Тези, които не биха се имунизирани, се тормозят, тъй като не имат вяра в новата ваксина, а някои хора се опасяват от странични резултати.
Всеки трети от тези, които се опълчват на имунизацията, има вяра, че имунизациите нормално са рискови и имат последствия за здравето. Доста от тях считат, че не са рискова група и една четвърт от интервюираните считат, че вирусът мутира, тъй че имунизацията няма да ги отбрани.
РТЛ показва, че проучването е извършено върху извадка от 523 респонденти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР