Според Продължаваме Промяната – Демократична България правителство с първия мандат

...
Според Продължаваме Промяната – Демократична България правителство с първия мандат
Коментари Харесай

Явор Божанков: Ще търпим щети, ако работим в кабинет с ГЕРБ, ДПС и БСП

Според „ Продължаваме Промяната – Демократична България ” държавно управление с първия мандат може да се образува с поддръжката на партиите Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, безапелационен е Явор Божанков. 

„ Ако ние под каквато и да е форма работим в някакъв кабинет и търсим диалог с която и да е от тези партии, ние ще претърпим вреди, тъй като нашите гласоподаватели няма да одобряват това добре ”.

Това сподели в студиото на NOVA депутатът от редиците на ПП-ДБ Явор Божанков.

И в думите му в действителност има логичност. ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия умерено могат да се заловен дружно на хорото. Така както го направиха в предишното Народно заседание и върнаха хартиената бюлетина още веднъж в играта на изборите.

Той разказа политическата обстановка у нас като „ патова “ и уточни, че верен ход няма. „ Има неверен и по-малко неверен “, счита той.

„ Ние не сме скарани с ГЕРБ. Става дума за дълбоки несъгласия не просто сред двете обединения, а сред две групи в обществото и те имат своите съществени учредения ”, сподели националният представител.

По думите му намирането на единодушие с партията на Бойко Борисов не е просто развой, в който сядат на една маса дружно и се схващат. Божанков още веднъж акцентира, че обединението няма да поддържа кабинет с първия мандат.

Бившият народен представител от редиците на Българска социалистическа партия разгласи, че ПП-ДБ ще разиска какъв кабинет би предложила едвам когато вторият мандат ѝ бъде връчен и отхвърли да е обсъждано име за кандидат-премиер.

„ Имаме стратегия, имаме проект, имаме решения. Колко е мъчно – ясно се знае ”, добави Божанков.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР