Според последните доклади, Razer разширява своята продуктова линия с пускането

...
Според последните доклади, Razer разширява своята продуктова линия с пускането
Коментари Харесай

Razer разкрива Xbox модел за своя мобилен гейминг контролер Kishi V2

Според последните отчети, Razer уголемява своята продуктова линия с стартирането на мобилния гейминг контролер Kishi V2 Xbox Edition. Новото устройство е настроено да притегля консуматори както на iPhone, по този начин и на Android.

Интеграцията на Kishi V2 с Game Pass на Xbox отваря порти към стотици игри посредством стрийминг. Тази връзка не е единствено козметична, защото устройството е програмирано да предлага хаптична противоположна връзка, обвързвана с AAA Xbox заглавия.

Основна точка за продажба е играта без закъснение, контролерите са усъвършенствани за усъвършенстван надзор и точност. Външният тип е модифициран, с цел да обезпечи по-добра ергономичност, с по-изразени тригери и по-меко чувство, подобаващи за продължителни игри.

Въпреки че контролерът наподобява е предопределен най-вече за почитатели на Xbox, той не е стеснен единствено до тази платформа. Той резервира съгласуемост с компютърни игри, заглавия за смарт телефони и даже разрешава персонализирано гейминг преживяване посредством режим на виртуален контролер, като всичко това се зарежда от приложението Razer Nexus.

Изданието съпровожда по-широката наличност на модела Kishi V2 Pro, който в миналото беше извънредно обвързван с портативното устройство за игри Razer Edge. Сега той може да бъде платен независимо в този формат на Xbox.

Най-новото попълнение на Razer в света на мобилните игри носи комбинация от жанр и ергономичност. Това е повече от Xbox контролер – това е инструмент за по-широко гейминг преживяване, който свързва разнообразни платформи.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР